Diana

Nataša obvlada tako snov kot pristop k njej! Keep up the good work.

Pika

Inštrukcije pri Nataši so mi dale nov zagon in upanje,da se matematko da naučit z malo muke =) Ušeč mi je ker je blo use čist sproščeno, lahko sm uprašala …

Izredni študent, VSŠ ŠC PET

Pozdravljena. S tvojimi inštrukcijami sem bil zelo zadovoljen. Všeč mi je bila predvsem tvoja zelo dobra in učinkovita razlaga in pa hitra odzivnost pri reševanju konkretnih matematičnih nalog.

Žiga, FA

Inštrukcije pri Nataši so vedno zanimivo in zabavno obarvane. Po inštrukcijah imam vedno občutek, da sem se veliko naučil, kar mi potrdijo kasnejši rezultati!

David, SZŠ LJ

Najboljše inštrukcije ever!!!! Sproščeno vzdušje, kvalitetna in učinkovita razlaga, profesionalen pristop, ugodna cena. Ob upoštevanju navodil in reševanju nalog sta razumevanje snovi ter višja ocena zagotovljena.

Jana, FOV

Nataša carica si… Zakaj? Ker si me v parih dneh naučila to, čemur sem se izogibala 6 let. Matematika mi je postala celo razumljiva.

Nina, Gimnazija Poljane

Kadar potrebujem pomoč pri matematiki, se že drugo leto obrnem na Natašo. Z njo sem vedno zelo zadovoljna, ker mi zna približati snov, tako, da jo razumem.

Simona, SZŠ LJ

Če ti primankuje časa in imaš težave pri matematiki. Potem je Nataša pravi naslov za to. S »turbo« inštrukcijami te pripravi na test! Priporočam!